Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

klasična pedikura s permanentnim lakiranjem

Noge nas nosijo vsak dan, zelo radi pa pozabimo na njih in na nego, ki bi jo vsake noge morale imeti brezkompromisno. Pri estetski pedikuri gre za nego in urejanje stopal.

Pedikuro pričnemo s kopeljo, ki noge takoj razbremeni, hkrati pa se koža na stopalih zmehča.

Odstrani se suha in trda koža na podplatih in peti, hkrati pa se oblikujejo in skrajšajo nohti, ob nohtna kožica in nohtni kanali. Z redno pedikuro in čiščenjem nohtov se tako preprečuje tudi pojav okužb.

Pri estetski pedikuri se noge razbremenijo, gre za občutek lahkotnosti. Izboljša se počutje, poskrbi pa se tudi za lep videz celotnega stopala.

Na koncu pedikure sledi kratka masaža stopal s peno, ki stopalu da svežino in lahkotnost, hkrati pa poskrbi, da se koža navlaži. Z redno uporabo pene, suhe in trde kože na stopalu ni več.

Permanentni lak za nohte se nanaša na enak način kot klasičen lak za nohte, strjuje pa se pod UV lučko. Obstojen je na poškodbe in obrabo in je tako obstojen dalj časa.

Nohte je potrebno urediti, očistiti in pripraviti za nanos permanentnega laka. Najpogostejši je postopek nanosa: pod laka, dveh slojev laka in nanos nad laka. Permanentno lakiranje se najpogosteje opravi vsake šest tednov, da so nohti nenehno urejeni, ne predolgi in s prevelikim “narastkom”.

S permanentnim lakiranjem pridemo do obstojnejše pedikure. Postopek je primeren za vse, ki želijo ohranjati lep videz nohtov, ki se ohrani dalj časa.

 

Subscribe for the updates!

Prijavite se na novice