Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Klasična pedikura s klasičnim lakiranjem

Noge nas nosijo vsak dan, zelo radi pa pozabimo na njih in na nego, ki bi jo vsake noge morale imeti brezkompromisno. Pri klasični pedikuri gre za nego in urejanje stopal.

Pedikuro pričnemo s kopeljo, ki noge takoj razbremeni, hkrati pa se koža na stopalih zmehča.

Odstrani se suha in trda koža na podplatih in peti, hkrati pa se oblikujejo in skrajšajo nohti, ob nohtna kožica in nohtni kanali. Z redno pedikuro in čiščenjem nohtov se tako preprečuje tudi pojav okužb.

Pri klasični pedikuri se noge razbremenijo, gre za občutek lahkotnosti. Izboljša se počutje, poskrbi pa se tudi za lep videz celotnega stopala.

Na koncu pedikure sledi kratka masaža stopal s peno, ki stopalu da svežino in lahkotnost, hkrati pa poskrbi, da se koža navlaži. Z redno uporabo pene, suhe in trde kože na stopalu ni več.

Pri klasičnem lakiranju se nohte nalakira s klasičnim lakom. S klasičnim lakiranjem dosežemo obstojnost od 7-10 dni. Nohtno površino s tem dodatno zaščitimo pred poškodbami.

Videz nohtov je povsem naraven, saj se lakiranje povsem prilagodi obliki vaših nohtov. Pri klasičnem lakiranju nohtov ne podaljšujemo, klasični lak sušimo na zraku, pred lakiranjem najprej razmastimo nohtno ploščo in nanesemo podlak. Lakiranje nadaljujemo z izbrano barvo, ki jo nanesemo dvakrat. Nato nanesemo še nadlak.

Ko pridete na klasično lakiranje s seboj prinesite odprto obutev (natikači, ipd.), ker se klasični lak suši dlje časa.

 

Subscribe for the updates!

Prijavite se na novice