Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Klasična masaža

Z redno klasično masažo se:

– telo preskrbi s hranljivih snovmi, zmanjšajo se glavoboli

– sprosti mišična napetost, sproščajo se blokade, povrne se vitalnost 

– pospeši  krvni obtok,

– spodbudi pretok limfe, posledično se pospeši izločanje odpadnih snovi iz telesa,

– izboljša prebava in presnova,

– izboljša elastičnost kože,

– izboljša gibljivost (sklepi),

– poživi centralni in periferni živčni sistem,

– počutite bolj sproščene in zadovoljne

Klasična masaža celega telesa zajema masažo hrbta, trebuha, nog, rok in glave. Spada med najstarejše in najpreprostejše načine zdravljenja. Na Vzhodu  je razširjeno prepričanje, da redna masaža koristi vsem ljudem, ne glede na starost.  Lahko nas spodbuja, umirja, odpravlja napetost, preganja nespečnost ter sprošča boleče mišice ter tako poskrbi za dobro počutje. Nekateri so prepričani, da že samo ugodje, ki ga povzroča masaža, učinkuje zdravilno.

Učinki masaže so fizične in psihološke narave. Z masažo vplivamo na kožo, skeletne mišice, cirkulacijo krvi, limfo, sklepe, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in duševno počutje.

Ugodno vpliva na splošno počutje, pospešuje delovanje krvnega in limfnega obtoka, pozitivno vpliva na splošno psihofizično stanje, je odličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita, odpravlja stres in napetost mišic, mišicam povrne moč. Prav tako masaža izboljšuje izmenjavo prehrambnih snovi in kisika v celicah, zmanjšuje glavobole, vrtoglavice, bolečine v hrbtu,  križu in v sklepih ter sprošča in pomirja. Masaža se prilagodi vsaki stranki posebej, glede na želje, potrebe in zdravstveno stanje. Masaža je prijeten in koristen postopek, ki je dobrodošel tudi, če nimate kakšnih posebnih težav.

Privoščite sebi in svojim najbližjim najboljše darilo.

064 283 222, Renata 

 

 

 

 

Subscribe for the updates!

Prijavite se na novice