Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

JAPONSKI COSMO LIFTING

Je naravna, tradicionalna, ne invazivna pomlajevalna metoda, ki se izvaja ročno in temelji na japonski lepotilni tehniki. Razvila ga je ga. Lone Sorensen, ki je izjemna in mednarodno priznana refleksoterapevtka in na tem področju deluje že več kot 40 let. Metoda je nastala na podlagi dolgoletnih izkušenj in ob nenehnem izobraževanju.

Ob izvajanju terapije sprostimo notranjo napetost in s tem povzročimo sproščujoč in lagoden občutek med terapijo in po njej – deluje izjemno antistresno. Japonski cosmo lifting je namenjen pomlajevanju tako ZUNANJEGA VIDEZA kot NOTRANJOSTI, gre namreč za pomlajevanje od znotraj navzven. Z japonskim cosmo liftingom vzpostavljamo ravnovesje in omogočimo, da se telo začne samo zdraviti, ker preide v stanje HOMEOSTAZE = STANJE RAVNOVESJA.

Delujemo na celotno telo in sicer na ŽIVČEVJE, LIMFO, MERIDIANE, KRVOŽILNI OBTOK, HORMONALNE CONE, stimuliramo pa tudi ORGANE. Delujemo tako na 5 –ih nivojih: telesnem, čustvenem, energijskem, duhovnem in mentalnem nivoju. Po terapiji so rezultati vidni takoj, čutimo notranji mir, ob koncu terapije imamo občutek čiste glave, počutimo se spočiti, kot da bi spali nekaj ur, povečajo nam se umske sposobnosti, dvigne pa se nam tudi IQ.

Sestava Japonskega cosmo liftinga je kombinacija dveh zemljevidov obrazne refleksoterapije in 11. vaj za stimulacijo mišic – KOBIDO (stara japonska metoda pomlajevanja), na koncu lahko uporabimo še dodatna koraka na predelu obraza, kjer so gube bolj vidne in kjer se pojavlja rdečica. Primeren je tako za mlajše kot za starejše, tako moške kot ženske.

Nima kontraindikacij ali stranskih učinkov in se lahko izvaja pri vseh ljudeh tudi skupaj z drugimi terapijami. Metoda je zelo uspešna tudi pri PAREZI in pri MOŽGANSKI KAPI – kjer lahko pomagamo pri vidni poškodbi živčevja(izboljša se lahko v 2 tednih)

Pozitivni učinki japonskega cosmo liftinga:

 • viden učinek botoksa – pomladi kožo obraza
 • zmanjšajo se gube, mlahavost, št. starostnih peg in aken, izboljša se tekstura kože
 • vzpostavi notranje ravnovesje
 • dosežemo učinek čiščenja organizma – detoxa
 • Vpliva na splošno dobro počutje – celotno telo napolni z energijo
 • Dosežemo učinek izločanja toksinov iz telesa
 • izboljša prekrvavitev
 • pospešuje nastanek kolagena in elastana

ZAKAJ UPORABLJAMO JAPONSKI COSMO LIFTING?

 • lifting ( osvežen obraz, mehka koža, enakomerna polt, dvignjena lička, očesni kotički, ustni kotički, boljši mišični tonus, elastična koža, sijoča koža, izboljšajo pa se tudi pege od sonca
 • rehabilitacijo po PAREZI in MOŽGANSKI KAPI
 • mišične napetosti obraza in telesa
 • detox telesa
 • kot antistresni tretma

Obrazu povrnemo svežino, učvrstimo obrazne mišice ter omilimo gube. Po 12 terapijah v 4 tednih pa lahko učinek primerjamo tudi z botoksom. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Tako kot vzdržujemo mišice na telesni ravni bi morali vzdrževati mišice na obrazu.

Tehnika japonskega cosmo liftinga to omogoča. Z rednim izvajanjem in takojšnjim 12 terapijam v enem mesecu, lahko svojemu obrazu privoščite pravo prenovo in telo popolnoma regenerirate. Mišice obraza je tako kot mišice na telesu potrebno vzdrževati in tehniko izvajati vsaj 1x na mesec, po pol leta pa ponoviti 12 tretmajev v enem mesecu.

Za termin pokličite na 064 283 222, Renata

Subscribe for the updates!

Prijavite se na novice